اولین روز از رویداد الکاماستارز ششم، امروز (۲۹ دی ماه) برگزار شد. در روز اول این رویداد در موزه ارتباطات، ۱۲ تیم در بخش الکامپیچ به ارائه ایده خود به صورت آنلاین/حضوری در مقابل داوران پرداختند. از فردا نیز تیمها در بخشهای آوردگاه سرمایه و پاویون شتاب از خدمات مشاورهای، آموزشی و جذب سرمایه رویداد الکاماستارز استفاده خواهند کرد.
استارتآپهای روز اول رویداد الکاماستارز شامل استارتآپهای توربیت (حوزه گردشگری)، چمدون (حوزه تبلیغات در بستر مدیا)، زنجیر (حوزه فریلنسر مارکتینگ)، حل یاب (حوزه آموزش آنلاین)، آسانیسم (حوزه خدمات هوشمند پزشکی و پرستاری)، فروگانیک (حوزه اینترنت اشیاء)، یوآیدی (حوزه احراز هویت دیجیتال)، Ravro (حوزه پرداخت)، کانِکتیت (حوزه مکان محور در حوزه IT)، کارفیت، ویدابیا (حوزه ترجمه و صداگذاری آنلاین ویدئو) و کارجو (حوزه کاریابی) بودند. این تیمها به صورت آنلاین/ حضوری ایدههای خود را ارائه و نظر داوران حاضر در این رویداد را دریافت کردند.
محمدباقر اثنیعشری، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با حضور در ششمین دوره رویداد الکاماستارز ضمن بازدید از محل برگزاری این رویداد آنلاین، ابراز امیدواری کرد که سال ۱۴۰۰ نمایشگاه بینالمللی الکامپ متفاوتتر از سالهای گذشته برگزار شود. اثنیعشری با اعلام اینکه امسال به دلیل شرایط ویژه کشور به دنبال شیوع کرونا تصمیم به لغو برگزاری الکامپ گرفته شد گفت: «از ابتدای سال در برنامهریزیهای مشخص سعی کردیم الکامپ را برگزار کنیم؛ اما دوبار این تصمیم با احترام به حفظ سلامتی شرکتکنندگان و بازدیدکنندگان لغو شد. با تمام اینها اما تمام تلاش این است که در سال ۱۴۰۰ الکامپ باشکوهتر و متفاوتتر از سالهای دیگر برگزار شود.» او ادامه داد: «باتوجه به استقبال تیمهای استارتآپی و اینکه بالاخره آنها انتظار دارند بعد از یکسال تلاش در این رویداد حاضر شوند تا امکان دیده شدن و جذب سرمایه را داشته باشند، تصمیم گرفتیم تا این بخش مهم الکامپ را به صورت آنلاین برگزار کنیم.» اثنیعشری ابراز امیدواری کرد تیمهایی که امروز به رقابت به یکدیگر میپردازند در آینده به شرکتهای بزرگ و موفقی تبدیل شوند.
در ادامه این رویداد مهدی حیدری، مدیر اجرایی نمایشگاه بینالمللی الکامپ هم اعلام کرد که تمام تلاش آنها این است که الکامپ ۱۴۰۰ به شکل ویژه و با رعایت پروتکلهای مشخص بهداشتی برگزار شود. حیدری روز اول برگزاری رویداد الکاماستارز را که به خاطر شرایط کرونا به صورت مجازی برگزار میشود با کیفیت ارزیابی کرد و گفت: «میتوانم بگویم حضور تیمهای استارتآپی در الکاماستارز ششم بیشباهت با دور اول برگزاری الکاماستارز نیست که تنها در یک سالن و در یک فضای کوچک برگزار شد. تمام تلاشمان را کردیم با توجه به لغو الکامپ اما به خاطر بالا بودن تقاضا، الکاماستارز به عنوان یکی از بخشهای مهم نمایشگاه الکامپ با فراهم کردن زیرساختهای لازم به صورت آنلاین برگزار کنیم.»
او به تمایل برخی تیمها به شرکت در این رویداد به صورت حضوری اشاره کرد و ادامه داد: «تمام زیرساختها برای ارائه تیمها به صورت آنلاین فراهم است؛ اما با توجه به خواست خود شرکتکنندگان شرایطی فراهم کردیم که در موزه ارتباطات تیمهایی که تمایل به ارائه حضوری دارند نیز در این رویداد شرکت کنند.» حیدری تاکید کرد که سال آینده امیدوار است که الکامپ با رویکردی جدید و در نظر گرفتن فرایند مشخص برای رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شود. او در این مورد گفت: «شیوع کرونا جنس فعالیت شرکتها را تغییر داده و حتی باعث شده شرکتها سرویسها و خدمات جدیدی را متناسب با شیوع این ویروس در کشور ارائه کنند، بنابراین لازم است تا الکامپ با شرایط مشخص برگزار شود؛ چرا که تنها فضا برای معرفی این خدمات و سرویسها جدید نمایشگاه الکامپ است.» او معتقد است که رویکرد الکامپ بعدی باید با توجه به شیوع کرونا در کشور تغییر کند و با یک رویکرد جدید میزبان شرکتهای IT فعال در کشور باشد.
ششمین رویداد الکاماستارز به صورت آنلاین تا ۲ بهمنماه ادامه خواهد داشت. برای مشاهده این رویداد به صورت آنلاین به قسمت «پخش زنده» وبسایت الکاماستارز مراجعه کنید یا این رویداد را از طریق لحظهنگار ببینید.